Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Goreng Ati recept
Sambal Goreng Ati recept

Sambal Goreng Ati


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf het vlees in met: Peper, nootmuskaat en ketjap en marineer 30 minuten. Maak van de overige ingrediŽnten een boemboe en fruit deze in 2 eetlepels olie totdat ze begint te bruinen. Voeg de lever toe, bak het aan, voeg een kopje water en de suiker toe en sudder tot het vlees gaar en de saus ingedikt is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng ati recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven