Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rundvlees met paprikaroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bieflappen schuin in reepjes van ca. 1 cm breed. Snipper de ui. Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes.

Verhit de boter in een koekenpan. Braad de reepjes vlees omscheppend rondom aan en bestrooi ze met het paprikapoeder en wat zout en peper. Voeg de ui en de champignons toe en laat omscheppend ca. 4 minuten meebakken. Voeg de tomatenpuree toe en laat 1 minuut meebakken. Blus af met de bouillon. Laat kort koken en voeg de crème fraîche toe. Bind desgewenst nog bij met allesbinder. Eventueel nog extra zout en peper toevoegen.

Serveersuggesties

Serveer met aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvlees met paprikaroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven