Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees met broccoli en lenteuien recept
Rundvlees met broccoli en lenteuien recept

Rundvlees met broccoli en lenteuien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de broccolieroosjes en de in plakjes gesneden stengels gedurende 5 minuten, giet af en koel zo snel mogelijk in koud water. Laat het in een vergiet uitlekken. Snijd het vlees in plakjes met een dikte van 1/2cm. Meng het vlees met 1 eetlepel lichte sojasaus, de sherry, sesamolie, ve-tsin en de bloem. Laat dit een half uur intrekken. Roerbak het rundvlees in dampende olie gedurende 3 minuten, haal het eruit en laat het uitlekken in een vergiet. Roerbak nu de knoflook en de lombokringetjes 1 minuut, voeg de vissaus, donkere sojasaus, 1 eetlepel lichte sojasaus, de sherry en de suiker toe en breng op hoog vuur aan de kook. Doe er dan de broccoli, de oestersaus en de in stukjes van 5cm gesneden lenteuien bij. Laat nog 1 minuut koken terwijl u blijft roeren en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvlees met broccoli en lenteuien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven