Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees in paprikasaus recept
Rundvlees in paprikasaus recept

Rundvlees in paprikasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Paprika, tomaten, Spaanse pepers en zout of bouillonblokjes fijnmalen (blender of staafmxer). Toevoegen de krudnagelen, komijnzaad en steranijs. Vlees hierin ca. 3 uur in de koelkast marineren. Aanbakken de ui, knoflook en de gember. Daarna toevoegen het vlees, zonder marinade. Na ca. 5 minuten de marinade erbij doen. Ca. 2 uur sudderen tot het vlees zacht is. Serveren bij witte rijst met atjar of zoetzuur van komkommer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvlees in paprikasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven