Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rundvlees in kasripo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in kleine stukjes snijden. Wadjang of wok op het vuur zetten. De fijn gesneden uien, knoflook en de tomatenpuree toevoegen en op een hoog vuur wat aanbraden.
Daarna het fijngesneden vlees toevoegen, goed door elkaar roeren en gevoelsmatig de kasripo toevoegen.
Het vlees ca. 1,5 a 2 uur laten sudderen en af en toe omroeren.
Na een half uur een kopje water toevoegen en op het laatst de peterselie toevoegen en even mee laten stoven.

Serveersuggesties

Serveren met rijst en geroerbakte groenten (broccoli, kouseband, sperzieboontjes, het maakt niet uit wat).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvlees in kasripo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rundvlees in kasripo heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Waar blijven de tomaten in het recept?
    Natasja gaf dit recept op 2 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven