Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderstoofpot recept
Runderstoofpot recept

Runderstoofpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden:
Verwarm de oven voor op 180 C.

Bereiden:
Vet een ovenschaal in met wat culinaire knoflookolie en leg de stukken rundvlees erin. Schep de uipartjes, de knoflook, de spekreepjes en de kruiden erdoor. Schenk de rest van de olie erover. Dek de schaal af met een deksel of eventueel aluminiumfolie en laat het vlees in de oven ca. 90 minuten zachtjes stoven. Voeg na 45 minuten de wijn toe. Voeg de wortel, de prei en de aardappelen aan het vlees toe en laat het gerecht afgedekt in de oven in nog ca. 45 minuten gaar worden.

Serveersuggesties

Bij gebruik van hamlappen in plaats van runderlappen kan de breidingstijd worden teruggebracht tot 50 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderstoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Runderstoofpot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies

  • De rode wijn kun je vervangen door een scheutje azijn.
    Warry gaf dit recept op 15 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Wat kan er qua vervanging van wijn?
    Jacobine Hoeve-Tanis gaf dit recept op 5 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Kan het ook zonder rode wijn?
    Marjolein gaf dit recept op 5 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Een heel goed recept. We hebben er van genoten, jullie hebben fantastische recepten. Dank u wel.
    Mia gaf dit recept op 13 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven