Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderschnitzel met kerrie-mandarijnensaus recept
Runderschnitzel met kerrie-mandarijnensaus recept

Runderschnitzel met kerrie-mandarijnensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar. Verhit 4 eetlepels boter in een koekenpan en bak de schnitzels in 5 minuten rondom bruin en gaar. Verhit 2 eetlepels boter in een wok en roerbak de prei in 5 minuten beetgaar. Voeg al roerend de tijm toe en breng het op smaak met zout. Leg de schnitzels op een bord en houd ze warm. Snipper de sjalotjes fijn en roerbak ze in het achter gebleven bakvet 2 minuten. Laat de mandarijntjes uitlekken en voeg ze toe aan de sjalotjes. Voeg al roerend het potje kerrie-paprika toe en warm de saus goed door. Leg de schnitzels in de saus en warm ze even mee. Serveer de schnitzels met aardappelen en prei en schenk de saus over het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderschnitzel met kerrie-mandarijnensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven