Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderrollade met knoflook-portsaus recept
Runderrollade met knoflook-portsaus recept

Runderrollade met knoflook-portsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en snijd ze in partjes. Snipper de knoflook fijn. Dep de rollade droog en wrijf hem in met zout. Verhit de boter met olijfolie in de braadpan en bak de rollade rondom bruin. Neem de rollade uit de pan. Voeg de ui met knoflook toe en bak het al roerend 5 minuten. Voeg de port met bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de jam toe. Leg de rollade terug in de pan. Laat de rollade afgedekt in 2 uur gaar pruttelen op laag vuur. Keer hem regelmatig.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit runderrollade met knoflook-portsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven