Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderreepjes in ijsbergsla recept
Runderreepjes in ijsbergsla recept

Runderreepjes in ijsbergsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Snijd de sjalotjes in ringetjes. Hak de knoflook fijn. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in stukjes. Was de sla en dep ze goed droog. Verhit de olijfolie in een wok en fruit de sjalotjes in 10 minuten glazig. Voeg de knoflook met paprika al roerend toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg al roerend de runderreepjes toe en roerbak het vlees rondom bruin. Voeg al roerend de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Meng de maizena met ketjap en een beetje water tot een glad papje. Bind het kookvocht met het papje. Breng het gerecht op smaak met zout en de helft van de koriander. Verdeel over 4 bordjes de rijst en leg daarop een blad ijsbergsla en vul ze met het vleesmengsel. Bestrooi het gerecht met de rest van de koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderreepjes in ijsbergsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven