Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderlappen met sjalotten en rozemarijn recept
Runderlappen met sjalotten en rozemarijn recept

Runderlappen met sjalotten en rozemarijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotten. Verhit de helft van de boter in een braadpan en bak het vlees aan beide kanten bruin. Bestrooi het met zout en voeg de sjalotten toe. Bak het 5 minuten mee. Verwarm de bouillon en schenk het bij het vlees. Steek de kruidnagels in een laurierblad en voeg ze aan het vlees toe. Voeg de rozemarijn en azijn toe. Breng het geheel aan de kook en laat het afgedekt op laag vuur in 3 uur gaar stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderlappen met sjalotten en rozemarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven