Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderlappen in rode wijnsaus recept
Runderlappen in rode wijnsaus recept

Runderlappen in rode wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Bestrooi het vlees met zout. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees op hoog vuur rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en fruit de sjalotjes met knoflook 5 minuten. Voeg de jeneverbes met laurierblaadjes en tijm toe en bak het 5 minuten mee. Schenk de bouillon met wijn bij het geheel en warm het even door. Leg het vlees in de pan en laa het geheel 5 minuten doorkoken. Laat het vlees afgedekt op laag vuur in 2 uur zachtjes gaar sudderen. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Zeef het braadvocht en breng het opnieuw aan de kook. Bind het geheel met allesbinder en schenk de saus over het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderlappen in rode wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Runderlappen in rode wijnsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekker en eenvoudig recept. Zorg dat de wijn niet te koud is, daar kan het vlees taai van worden, ook heb ik zelf nog wat kruidnagel en een aantal zilveruitjes met een klein beetje vocht daarvan toege... Lees reactie
    Joyce gaf dit recept op 23 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven