Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundergehaktballen met roomsaus recept
Rundergehaktballen met roomsaus recept

Rundergehaktballen met roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los. Meng het gehaklt met paneermeel, melk en eieren. Breng het op smaak met zout en nootmuskaat. Verdeel het gehakt in 12 gelijke porties en draai er mooie ballen van. Verhit de boter in een braadpan en bak de gehaktballen rondom bruin. Voeg 75 mililiter water toe en laat de ballen afgedekt op laag vuur in 30 minuten gaar sudderen. Neem de gehaktballen uit de pan en houd ze warm. Voeg 100 mililiter water toe aan het achter gebleven bakvet en roer de aanbaksels los. Voeg de mosterd met room toe en breng de saus op smaak met zout. Leg de gehaktballen terug in de saus en warm het geheel nog 5 minuten door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundergehaktballen met roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven