Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Plank
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Neem een vel bakpapier en leg die op een houten plank.
  2. Doe een beetje over het bakpapier.
  3. Besprenkel dit met wat , en klein beetje tijm.
  4. Rol de rumpsteak in dit mengsel zodat beide kanten goed bedekt zijn.
  5. Leg de rump-steak in een grillpan en grill 3-4 minuten aan de ene kant en 3-4 minuten aan de anderen.
  6. Als je wilt, zou je nog wat knoflook kunnen toevoegen.

    In de tijd dat de rumpsteak aan het bakken is, moet je een salsa maken.
  7. Deze kan verschillende ingrediënten bevatten.
  8. Allereerst neem je gedroogde uit een potje en wat gedroogde tomaat.
  9. Ook kan je wat rode toevoegen.
  10. Snijd deze dingen in stukjes en meng met peterselie, , en wat balsamicoazijn.

    Neem de rump-steak uit de pan en rol deze in de salsa.
  11. Snijd dan de rumpsteak in schuine plakken.
  12. Schuif de rest van de salsa opzij en bewaar dit.
  13. Snijd nu de open en doe wat aan beide kanten.
  14. Je kan nu kiezen wat je op ciabattadoet.
  15. Doe wat mierikswortel of wat Franse mosterd erop.
  16. Doe hierover wat .
  17. Leg de plakjes rumpsteak op de en spreid de overige salsa hierop.

    Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
51 kcal
2%204 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rumpsteak ciabatta