Rouleau van lamsfilet en eendenborst

Ingrediënten

+ -
print

Vanillejus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de lamsfilet in langwerpige tranches.
  2. Verwijder het vet van de eendenborst en snijd de borst eveneens in langwerpige tranches.
  3. Maak 4 rolletjes van lamsfilet en eendenborst.
  4. Rol ze in varkensnet.
  5. Kleur de rolletjes in de pan, zet ze daarna klaar op een ovenschaal.
  6. Zet de op met een halve liter water.
  7. Laat 5 minuten trekken.
  8. Voeg bij de de benodigde hoeveelheid kookvocht en de en verwerk de volgens de beschrijving op de verpakking.
  9. Neem 4 kleine tartelettevormpjes, verdeel hierin de suiker en de .
  10. Zet daarop overdwars gesneden circa 3 centimeter dikke .
  11. Sluit af met een plakje korstdeeg en bak dit 10 minuten in een oven van 180°C.
  12. Breng voor de saus de fond aan de kook met het merg van het .
  13. Kook in tot de gewenste dikte.
  14. Bindt eventueel de saus af met maïzena.
  15. Breng op smaak met peper en zout.
  16. Zet de rolletjes gelijk met de in de oven en bak ze in 10 minuten bij 180°C krokant.
  17. Trancheer de rolletjes, leg ze ringvormig op de , hier overheen de saus en garneer het af met de gebakken .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • couscous kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en balsamico azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
123 kcal
6%492 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rouleau van lamsfilet en eendenborst