Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief met olijven en rozemarijn recept
Rosbief met olijven en rozemarijn recept

Rosbief met olijven en rozemarijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes, snijd het vlees in reepjes van 1 cm en halveer de olijven. Verhit de boter in een wok, laat hem uitbruisen en voeg dan de olie toe. Leg, als de olie heet genoeg is, de rozemarijn erin zodat de olie word geparfumeerd en roerbak de vleesreepjes in ca. 2 minuten rondom goed bruin. Schep de reepjes op het rooster of schuif ze aan de kant. Bak de sjalotsnippers en de uitgeknepen knoflook snel bruin en voeg de stukjes olijf, doperwtjes, créme fraiche, citroensap en citroenrasp toe. Schep alles goed door elkaar en laat het mengsel ca. 4 minuten zachtjes doorkoken. Breng op smaak met zout en peper. Schep het vlees terug in de wok en laat het snel heet worden. Serveer het gerecht op bordjes in een kommetje van ijsbergsla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief met olijven en rozemarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven