Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige varkensfilet met kruidenboter recept
Romige varkensfilet met kruidenboter recept

Romige varkensfilet met kruidenboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Maak de tomaten schoon en wikkel het spek om de varkensfilet. Bak het vlees in een grote pan in 2 eetlepels olie rondom aan. Bak kort de tomaten mee. Breng op smaak met zout en peper. leg het vlees en de tomaten in een ingevette ovenschaal. Fruit de ui in het braadvet, bestuif met bloem en bak hem kort aan. Roer 250 milliliter water, de slagroom en het bouillonblokje erdoorheen. Laat de saus ca. 5 minuten koken. Maak de basilicum schoon (leg een beetje apart voor de garnering), hak de rest fijn en roer de gehakte kruiden door de saus. Breng de saus op smaak en giet hem over het vlees. Snijd de kruidenboter aan plakken en verdeel over het vlees. Bak het vlees ca. 2 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Garneer met de overige basilicum. Lekker met gebakken aardappels en groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige varkensfilet met kruidenboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven