Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige schnitzelschotel met uien recept
Romige schnitzelschotel met uien recept

Romige schnitzelschotel met uien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in ringen. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken. Verhit de olie in een pan en bak de schnitzels krachtig aan beide zijden aan. Breng op smaak met zout en peper. Leg het vlees in een ingevette ovenschaal. Fruit de uien en de champignons portiegewijs in het braadvet goudbruin. Breng op smaak met majoraan, zout en peper. Breng de slagroom, 250 mililiter water en het bouillonblokje kort aan de kook. Giet de champignons over de schnitzels. Dek de vorm af met aluminiumfolie en gaar de schotel ca. 1 uur in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Smoor de schotel daarna nog 37.5 minuten op 175 graden C.

Serveersuggesties

Serveer er eventueel een broodje bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige schnitzelschotel met uien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven