Romige kalfsragout met peterselierijst

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Vormpje

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in kleine stukjes.
  2. Verwarm de bouillon in een pannetje.
  3. Smelt 10 gram in een braadpan en fruit de glazig.
  4. Schep het vlees erdoor en voeg de bouillon, het bouquet en en toe.
  5. Breng het geheel aan de kook en stoof het vlees met het deksel op de pan in ca. 1 uur op laag vuur gaar.
  6. Kook de volgens aanwijzing op de verpakking en schep de erdoor.
  7. Smelt 40 gram in een pan met dikke bodem, roer de erdoor en voeg het stoofvocht van het vlees al roerende beetje bij beetje toe en roer het tot een mooie gebonden saus.
  8. Schep hier het vlees door en voeg de room toe.
  9. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen en breng op smaak met , , en .
  10. Vet een timbaaltje of kopje in met olie.
  11. Schep de erin en druk deze goed aan.
  12. Keer het vormpje om op een warm bord, schep de ragout ernaast en dien direct op.
25
25
25

Variaties op Romige kalfsragout met peterselierijst

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Romige kalfsragout met peterselierijst
VariatieAantalGang
Romige kalfsragout met peterselierijst1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
478 kcal
23%1912 kcal
Vetten
19 g.
28%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
77 g.
29%308 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Romige kalfsragout met peterselierijst