Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romeins varkensvlees recept
Romeins varkensvlees recept

Romeins varkensvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roerbak de reepjes vlees op hoog vuur in een beetje olie tot ze hun rauwe kleur verloren hebben. Haal ze uit de pan. Schenk wijn in de pan, laat bruisen, roer de aanbaksels los en laat flink inkoken, tot de helft. Voeg dan de andere ingrediŽnten toe, behalve de vissaus en de peper. Laat op laag vuur een paar minuten pruttelen. Breng op smaak met vissaus. Doe het vlees in de saus. Laat nog net lang genoeg in de pan om warm te worden (2 minuten), maar meer niet, anders wordt het taai. Draai er veel peper over en serveer meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romeins varkensvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven