Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rollade van hollandse asperges recept
Rollade van hollandse asperges recept

Rollade van hollandse asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges en snijd de houtige uiteinden eraf. Kook ze 10 minuten in ruim water en spoel ze koud. Pel de knoflook. Stamp met een vijzel het venkelzaad met het zout en de gehakte kruiden tot een pasta. Hak de kruiden fijn. Meng het gehakt met 1 eetlepel venkelpasta, eiwit, room en de gehakte kruiden. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Snijd de varkensfilet zover door dat je hem kunt openvouwen tot een grote lap. Verdeel de parmaham over het vlees. Bestrijk de ham met het gehaktmengsel. Verdeel de asperges erover. Rol het vlees voorzichtig op en bind de rollade dicht met keukentouw. Wrijf de rollade in met olijfolie en venkelpasta en leg hem in een braadslede. Braad hem 10 minuten in de hete oven. Verlaag de temperatuur naar 180 graden C. en braad de rollade nog 45 minuten. Laat hem 10 minuten rusten alvorens je hem aansnijdt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rollade van hollandse asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven