Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken krielaardappeltjes       met rundvlees en bonte paprika recept
Roergebakken krielaardappeltjes       met rundvlees en bonte paprika recept

Roergebakken krielaardappeltjes met rundvlees en bonte paprika


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees en de paprika's in smalle reepjes. Snipper de sjalotjes. Verhit de olie in een braadpan en roerbak de paprika's, de sjalot en de uitgeperste knoflook ca. 3 minuten en haal uit de pan. Bak de krieltjes ca. 4 minuten en haal het uit de pan. Bak het vlees in ca. 3 minuten goudbruin en schep het paprika mengsel en de krieltje erdoor. Roer het geheel goed door elkaar voeg zout, peper en het paprikapoeder naar smaak toe. Roerbak het geheel ca. 4 minuten, roer de koksroom erdoor en warm het gerecht goed door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roergebakken krielaardappeltjes met rundvlees en bonte paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven