Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ribeye met rode ui recept
Ribeye met rode ui recept

Ribeye met rode ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer in een kom de olijfolie en sojasaus door elkaar. Bestrijk de ribeyes met de marinade en laat het afgedekt 1/2 uur marineren. Pel de uien en snijd ze in ringen. Verhit de boter in een koekenpan en bak de uiringen op matig vuur in 20 minuten zacht en glazig. Breng het op smaak met zout. Verhit de grillpan en gril de ribeyes 2 minuten per kant tot het vlees rosÚ is. Keer het vlees halverwege om. Verdeel de ribeyes over 4 borden. Snijd de patÚ in 4 gelijke stukken en leg op iedere ribeye een plakje patÚ. Schep de gebakken uien op de patÚ.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ribeye met rode ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven