Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ribcarbonade met frisse aardappelpuree recept
Ribcarbonade met frisse aardappelpuree recept

Ribcarbonade met frisse aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de karbonades met zout en peper, smelt de boter in een koekenpan en leg het vlees erin als de boter bruin begint te worden. Bak de karbonades op een niet te hoog vuur aan weerskanten bruin. Laat ze nog 10 minuten zachtjes bakken. Pel en snipper de ui en knoflook. Schuif het vlees aan de kant en roer de ui en de knoflook door het bakvet en fruit ze goudbruin. Schil ondertussen de aardappels, was ze en snijd ze in blokjes. Kook ze ca. 15 minuten tot ze goed gaar zijn, stamp ze fijn en voeg de melk, zout, peper, nootmuskaat, crème fraîche en de bieslook toe. Maak er een romige puree van. Verdeel de karbonades over de borden en voeg de puree en het uimengsel toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ribcarbonade met frisse aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven