Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rendang vlees met sperziebonen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen.
Verhit de wokolie in een braadpan en fruit de uien zachtjes aan. Schep het runderreepjesvlees erdoor en bak het vlees al omscheppende bruin.
Voeg 3 deciliter water en de bamboe voor Rendang vlees toe.
Breng het geheel aan de kook en laat dit 1,5 uur stoven op laag vuur. Voeg daarna de sperziebonen en laat het geheel nog 25 minuten stoven.
Breng het gerecht op smaak met ketjap en sambal.

Serveersuggesties

Schep de rijst op vier borden en verdeel de rendang vlees erover. Serveer met mango chutney of atjar tjampoer en kroepoek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rendang vlees met sperziebonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven