Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rendang uit de slowcooker recept
Rendang uit de slowcooker recept

Rendang uit de slowcooker


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Doe het vlees in de slowcooker en de gesneden ui en de ingesneden rode peper.
2 eetlepels citroensap met 200 ml warm water mengen en in de slowcooker doen.
Blik kokosmelk schudden en samen met de rendangmix even mengen en doe daarna in de slowcooker.
Dan de 2 eetlepels bruine suiker.
Roer alles door elkaar, deksel erop en op low 8 uurtjes laten staan.
af en toe roeren.

Serveersuggesties

Eet dit met witte rijst en sperzieboontjes. (Door de peper word het een lekker pittig gerecht, als je niet van heel pittig houdt, neem je een half pepertje.)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rendang uit de slowcooker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rendang uit de slowcooker heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Kant-en klare kruiden van Conimex? Jammer!
    Rolie gaf dit recept op 5 december 2015 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven