Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rendang Malaya recept
Rendang Malaya recept

Rendang Malaya


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van chili's, trassi, sjalot, knoflook, koenjit en sereh. Kruid het vlees met zout en peper en bak het snel bruin in wat olie. Neem het vlees uit de pan en fruit de boemboe in de overgebleven olie. Doe het vlees, de santen, djeroekpoeroetblad en asemwater erbij, dek af en sudder gedurende 1 uur of todat het vlees gaar en zacht is. Serveer bij witte rijst. Als groente is kangkung er lekker bij.

Allergenen Informatie

Voor dit rendang malaya recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven