Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rendang recept
Rendang recept

Rendang


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe alle ingrediŽnten voor de boemboe in een keukenmachine en hak fijn.
Giet een eetlepel olie in een braadpan en bak hierin de boemboe een paar minuten. De boemboe moet even gaar stoven op niet te hoog vuur.
Voeg dan het vlees toe en bak kort aan. Voeg de kokosmelk toe en breek het takje citroengras en voeg dit ook toe. Stoof het vlees in ca 2,5 tot 3 uur gaar met deksel op de pan. Verwijder de laatste 15 minuten de deksel en laat de saus een beetje indikken. Verwijder voor het opdienen het takje citroengras.

Serveersuggesties

Lekker met rijst en sperzieboontjes

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rendang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven