Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rempah Daging Pedis recept
Rempah Daging Pedis recept

Rempah Daging Pedis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng gehakt, djahe, beschuit, ei, paprikapoeder, 4 eetlepels bouillon en nootmuskaat en vorm er balletjes van zo groot als een pingpongbal. Rol de balletjes door de bloem en bak ze in wat olie bruin en gaar. Doe er twee kopjes water bij en laat het zo 10 minuten sudderen. Haal de balletjes uit de pan, en doe wat allesbinder bij het vocht zodat het een gebonden sausje wordt. Giet de saus over de balletjes en garneer met korianderblad of selderie. Serveer bij witte rijst, bahmi, macaroni of zo maar bij de borrel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rempah daging pedis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven