Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarbercompote met malse karbonade recept
Rabarbercompote met malse karbonade recept

Rabarbercompote met malse karbonade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een kommetje de olie, de tijm en de knoflook. Wrijf de karbonades met dit mengsel in en laat minimaal 30 minuten marineren. Snijd voor de compote de rabarber in stukjes van 1 cm. Doe de rabarber in een pan met de gember, suiker en sinaasappel en breng het aan de kook. Zet het vuur laag en laat 7.5 minuten koken tot een grove, dikke compote. Bak intussen in een ruime antiaanbakpan de karbonades per kant in 5 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi ze met zout en peper en dien op met de compote

Serveersuggesties

Lekker met aardappeltjes uit de oven en sperziebonen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarbercompote met malse karbonade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven