Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Poolse stoofpot recept
Poolse stoofpot recept

Poolse stoofpot


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel de ui en snipper hem fijn. Snijd de wittekool in vieren en vervolgens in kleine stukjes. Pel de knoflook. Verhit wat olijfolie in een brede braadpan met een stevige bodem en laat de ui even stoven. Leg het vlees in de pan en laat bakken tot het mooi bruin is. Doe er de champignons bij en laat ze even meestoven. Dan mag de witte kool erbij en het blikje tomatenpuree. Giet de witte wijn bij de kool en strooi de kruiden erover. Snijd de knoflookworst in schijfjes en leg op de kool. Giet er wat water bij, tot alles net onder staat. Doe de deksel op de pan en zet in een matig warme oven. De stoofpot moet 2 uur in de oven staan. Dien op met boerenbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit poolse stoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven