Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Poolse kalfskroketten recept
Poolse kalfskroketten recept

Poolse kalfskroketten


Ingrediënten


Bereidingswijze


De gehakte ui in boter fruiten. Hier het gehakt mee mengen. Dan het geweekte brood (in de melk) door het gehakt mengen . Op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder. Rol het gehakt goed uit (bloem uitstrooien op aanrecht) Snijd er koteletten van. Deze door het losgeklopte ei en paneermeel wentelen. Bakken in 15 minuten aan beide zijden.

Allergenen Informatie

Voor dit poolse kalfskroketten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven