Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Poolse Bigos recept
Poolse Bigos recept

Poolse Bigos


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zuurkool afspoelen. 5 glazen water  en het bouillonblokjes samen laten koken in een grote pan. De speklappen en karbonade bakken en daarna in kleine stukjes snijden. De kolen in kleine stukjes snijden en samen met het vlees in een grote pan samenvoegen. Regelmatig blijven roeren. Denk om aanbranden. Uien bakken in het vet van de karbonades en er ook bij voegen. Dit 20 minuten laten sudderen. Tomatenpuree en maggi, peper en zout naar eigen smaak toevoegen. Pas op dat het niet te droog kookt. Anders water toevoegen. Heerlijk samen met stokbrood of een aardappeltje. Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit poolse bigos recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Poolse Bigos heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Klinkt lekker, maar met echte Poolse Bigos ben je minimaal wel twee dagen bezig! Dan is het gerecht op zijn lekkerst. Groetjes Magdalena.
    Bezoeker gaf dit recept op 17 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven