Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige karbonaadjes recept
Pittige karbonaadjes recept

Pittige karbonaadjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de suiker met de sambal,de ketjap en de ketchup. Dep het vlees voor het bakken droog met keukenpapier. bstrooi ze met de peper. Wrijf ze in met het ketjapmengsel. Smelt de boter op een matig vuur. Leg de karbonades in de pan en bak ze op een hoog vuur in 2 min. aan beide kanten lichtbruin. Draai het vuur laag. Braad de karbonades in 15 a 20 min. aan beide kanten bruin en gaar. Keer het vlees geregeld. Voeg een kopje heet water toe en laat de jus nog even pruttelen. Heerlijk met witlof rolletjes in ham met kaassaus uit de oven en een gekookte aardappel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige karbonaadjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven