Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige hamlapjes met paksoi recept
Pittige hamlapjes met paksoi recept

Pittige hamlapjes met paksoi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de hamlappen dwars op de draad in heel dunne plakken. Meng de maizena, sojasaus en sherry in een kom, schep het vlees erdoor en laat het 10 minuten afgedekt staan. Pel de teentjes knoflook, verwijder de zaadjes uit de rode peper, schil het stukje gember en hak alles heel fijn. Snijd de paksoibladeren en stengels in brede repen. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook, de rode peper en de gember heel even tot ze gaan geuren. Schep het vlees erdoor en roerbak het op hoog vuur in 5 minuten bruin. Schep het vlees op een bord. Schep de paksoi door het bakvet en roerbak ze 2 minuten. Schep het vlees erdoor. Roerbak het geheel nog 2 minuten en breng het gerecht op smaak met oestersaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige hamlapjes met paksoi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven