Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pitige biefstuk met een paprikadressing recept
Pitige biefstuk met een paprikadressing recept

Pitige biefstuk met een paprikadressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm een grillpan op middelhoog vuur tot hij gloeiendheet is. Meng de helft van de olie met de knoflook. Meng de groenten goed met dit mengsel en bestrooi licht met peper en zout. Leg de groenten op de grill, samen met de kruiden en rooster ze tot ze gaar zijn. Draai af en toe om. Houd ze warm. Stamp de specerijen fijn in een vijzel en wrijf het vlees ermee in, samen met een beetje zout. Druppel en wat olie overheen. Veeg de grill schoon en test of hij weer goed heet is. Rooster het vlees 2.5 minuten aan elke kant. Leg apart om te laten rusten. Klop de ingerdienten voor de saus door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Snij de biefstukken in 2 of stukken en leg ze op de groenten, met wat paprikasaus eroverheen gesprenkeld. Direct opeten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pitige biefstuk met een paprikadressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven