Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pikante frikandellen met komkommersalade recept
Pikante frikandellen met komkommersalade recept

Pikante frikandellen met komkommersalade


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Meng het gehakt met losgeklopt ei, paneermeel, knoflook, tabasco en worcestersaus. Vorm er rolletjes van ca. 15 cm lang van. Was de komkommer voor de salade. Snijd deze in plakken van een halve centimeter en verdeel deze in reepjes. Schep ze door de uisnippers. Meng olijfolie met citroensap, honing en mosterd en schep deze dressing door de komkommerrreepjes en de ui. Bak de frikandellen 11 minuten in hete olie in een grillpan of koekenpan. Keer ze af en toe om. Serveer ze met de komkommersalade.

Serveersuggesties

Lekker met gebakken aardappels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pikante frikandellen met komkommersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven