Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzik-pinda-kip recept
Perzik-pinda-kip recept

Perzik-pinda-kip


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bak de kipfilet in de hete olie al omscheppend bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak ze zachtjes mee. Voeg de tomatenpuree, de siroop van de perziken en de bouillontablet toe en breng alles al roerende aan de kook. Voeg de sambal, de ketjap en de pindakaas toe en laat alles op laag vuur pruttelen. Snijd de perziken in stukjes en voeg ze aan het gerecht toe. Warm alles goed door en bind het eventueel met wat maizena.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perzik-pinda-kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Perzik-pinda-kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Dit was vroeger al mijn lievelingseten en ik ga het vanavond weer maken! Heb er nu al weer zin in!
    Diana Vermeulen gaf dit recept op 8 februari 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven