Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Peperpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Verdeel het vlees en de ham in blokjes van 2 cm. Verhit de olie in een braadpan en bak hierin onder voortdurend omscheppen de uienringen en de vlees- en ham- blokjes gedurende 5 minuten. Voeg paprikapoeder,zout, peper,rode peper en rode wijn toe en laat het gerecht op een niet al te hoog vuur 40 minuten pruttelen. Schil intussen de aardappelen en maak daar eveneens blokjes van 2 cm van. Voeg de aardappelblokjes na 40 minuten bij het vlees en laat alles op een laag vuur, zonder deksel op de pan, nog 20 minuten zachtjes doorkoken. Maak het gerecht ten slotte op smaak met de suiker. Lekker met komkommersalade.

Allergenen Informatie

Voor dit peperpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven