Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastinaakgnocchi recept
Pastinaakgnocchi recept

Pastinaakgnocchi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en pastinaken en snij ze in stukken.
Vervolgens koken en pureren.
Mengen met de bloem en op smaak brengen met kruiden.
Laat het mengsel afkoelen en breng ondertussen een ruime pan water aan de kook.
Vorm met een eetlepel bolletjes en kook deze in kokend water tot ze boven komen drijven.
Serveren met gesmolten boter.

Allergenen Informatie

Voor dit pastinaakgnocchi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven