Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasteitje van rundergehakt met worteltjes en doperwten recept
Pasteitje van rundergehakt met worteltjes en doperwten recept

Pasteitje van rundergehakt met worteltjes en doperwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


De grofgesneden uien en knoflook (geperst) in de margarine of olie fruiten. De gehakt erbij doen en rul bakken. Doe er alle kruiden erbij. Dit alles goed door elkaar husselen en de doperwten en wortelen er bij. Een vuurvaste schaal met olie of margarine besmeren en de groenten in doen. Vervolgens de gestampte aardappels, hierbovenop de paneermeel en een paar klontjes boter. Bak dit in een voorverwarmde oven op 200 graden C. in 30 minuten tot er een bruine bovenlaag is ontstaan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasteitje van rundergehakt met worteltjes en doperwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven