Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ouderwetse Hachee recept
Ouderwetse Hachee recept

Ouderwetse Hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Als het nodig is eerst het vlees in grote stukken snijden, uien schillen en grof snijden. Bereiding: Margarine in de pan smelten en tegen de tijd dat de belletjes wegtrekken een flinke scheut olie erbij doen en goed heet laten worden. Ondertussen het vlees bestrooien met zout en peper. Vlees in de pan doen en ca. 5 minuten goed doorbakken. Uien erbij doen met de rietsuiker en nog eens ca. 3 minuten doorbakken. Bloem erover strooien en goed doorroeren. De bouillon en het flesje bier even doorwarmen en voorzichtig bij het vlees gieten. De kruidnagel in het laurierblaadje steken en erbij doen. Weer even goed doorwarmen en op een sudderplaatje zolang mogelijk laten garen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ouderwetse hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven