Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ouderwetse gehaktbal met jus recept
Ouderwetse gehaktbal met jus recept

Ouderwetse gehaktbal met jus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met de sjalot, het paneermeel en het losgeklopte ei en vorm hiervan, als alles goed is gemengd, 4 mooie ballen van. Maak de ballen iets platter. Verhit het vloeibare vet in een braad pan en bak de ballen aan beide kanten bruin. Leg dan het deksel schuin op de pan en laat de ballen in 1 5 minuten helemaal gaar braden. Neem ze dan uit de pan en voeg 2˝ deciliter water en de inhoud van het zakje jusmix toe. Breng de jus al roerend aan de kook, leg dan de ballen terug in de pan en laat de jus 5 minuten op een laag vuur koken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ouderwetse gehaktbal met jus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ouderwetse gehaktbal met jus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Gehaktballen zonder zout en peper?
    Anna gaf dit recept op 15 augustus 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven