Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
OriŽntaals varkensvlees recept
OriŽntaals varkensvlees recept

OriŽntaals varkensvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Snijd het vlees in smalle plakjes. Roer in een kommetje de ketjap, de suiker, de cayennepeper en het gemberpoeder door elkaar en schep het vlees erdoor. Laat ca. 15 minuten marineren. Snijd intussen het lichtgekleurde deel van de prei in smalle ringetjes en de tomaat in blokjes.

2. Verhit de olie in een wok of koekenpan. Roerbak het vlees rondom bruin. Voeg de prei toe en roerbak nog ca. 2 minuten. Roer er de met de sherry of met het water en de azijn aangeroerde maÔzena door. Bestrooi met de blokjes tomaat. Lekker met rijst of mie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oriŽntaals varkensvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven