Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse speklapjes recept
Oosterse speklapjes recept

Oosterse speklapjes


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd de speklappen doormidden. Maak het pepertje schoon en snijd fijn. Meng in een schaal gembersiroop met ketjap, suiker, olie, knoflook en rode peper en leg de speklappen erin.
Verwarm de oven voor op 175 C. Doe speklappen met de marinade in een ovenschaal. Voeg 3 parten citroen toe en zet ongeveer 35 minuten in de oven. Schep halverwege een keer om. Wordt het gerecht te donker, dek het dan af met aluminiumfolie.
Serveer met de overige partjes citroen en bosui.

Serveersuggesties

Ook lekker met 1 theelepel 5 kruidenpoeder door de marinade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosterse speklapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Oosterse speklapjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heb er van genoten alleen jammer dat de ketjap tegen de bodem plakte . Zou zeggen maken is erg lekker.
    Lizzy gaf dit recept op 17 oktober 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven