Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse biefstuksalade met zilvervliesrijst recept
Oosterse biefstuksalade met zilvervliesrijst recept

Oosterse biefstuksalade met zilvervliesrijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de zilvervliesrijst als aangegeven op de verpakking Doe de sla en de komkommer in een grote sla-kom (dit kan je naar smaak ook aanvullen met paprika in blokjes, wat alfalfa of taugé) Saus: zet een pan op het vuur en doe daar 2 eetlepels ketjap, 3 eetlepels sesamzaad en een goeie scheut olijfolie in (naar smaak varieren). Strooi hier zout peper en knoflook naar smaak overheen en meng dit tot een saus. Als dit mengsel goed heet is, doe je wat sesamzaad, de walnoten en pijnboompitten in en laat dit even goed bakken. Zet het vuur laag Snijd de biefstuk in smalle reepjes en laat dit even apart in ketjap marineren. Bak de biefstuk gaar in een wok met olijfolie en de marinade Als de biefstuk bijna gaar is, doe je de aangemaakte sesam-notensaus er bij. Laat het heel even goed heet worden en schenk het geheel vervolgens over de koude sla heen. Opdienen met zilvervliesrijst en klaar is je maaltijd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosterse biefstuksalade met zilvervliesrijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven