Oosters stoofvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Snijd de in dobbelstenen en bestrooi ze met en .
  3. Pel de en snijd deze in grove stukken.
  4. Pel de en pers ze of hak ze fijn.
  5. Schil de en rasp deze.
  6. Halveer de rode , verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees fijn.
  7. Verhit de olie in een braadpan en bak de vleesblokjes lichtbruin.
  8. Roerbak de ui, knoflook, gember en 3 minuten mee.
  9. Schep de erdoor en bak nog 1 minuut.
  10. Giet de ketjap en bouillon erbij en laat alles aan aan de kook komen.
  11. Het vlees moet onder het vocht staan.
  12. Zet de pan met deksel of een ovenschaal in de oven.
  13. Verlaag de oven temperatuur na een half uur tot 160 graden C.
  14. en stoof minimaal 1 uur.
25
25
25

Variaties op Oosters stoofvlees

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Oosters stoofvlees
VariatieAantalGang
Oosters stoofvlees2Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • vleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vleesbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2461 kcal
123%4922 kcal
Vetten
200 g.
285%400 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
77 g.
29%154 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oosters stoofvlees