Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nonja-varkensfilet met limoen en chilipepers recept
Nonja-varkensfilet met limoen en chilipepers recept

Nonja-varkensfilet met limoen en chilipepers


Ingrediënten


Bereidingswijze


De olie in de wok verhitten. Uien, knoflook, gember en het citroengras op middelhoog vuur 4 minuten roerbakken.
Het vuur heel hoog draaien en de plakjes varkensvlees 1 minuut roerbakken tot het vlees van kleur verandert.
Het vlees met limoen- of citroensap en beide sojasauzen besprenkelen, dan de suiker en 1 eetlepel water toevoegen.
Het geheel op een middelhoog vuur roerbakken tot het varkensvlees zacht is. Om te voorkomen dat het vlees aanbrandt nog wat extra water toevoegen.
Als het vlees gaar is de chilipepers toevoegen en goed roeren. Het gerecht in een schaal doen en serveren met gestoomde rijst.

Serveersuggesties

Serveer er geroerbakte groenten bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nonja-varkensfilet met limoen en chilipepers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven