Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Naanbrood met entrecote en koriander recept
Naanbrood met entrecote en koriander recept

Naanbrood met entrecote en koriander


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het naanbrood volgens de instructie op de verpakking af.
Grill in de tussentijd de entrecote en laat rusten in aluminiumfolie.
Snijd de koriander grof.
Zodra het brood klaar is leg je hier de entrecote op. De entrecote breng je op smaak met peper en zout.
Doe vervolgens naar smaak een dun laagje yoghurt op de entrecote en bedek het geheel met de gesneden koriander.
Besprenkel het geheel vervolgens ruim met het sap uit de limoen.

Klaar!

Eventueel kan je de yoghurt nog verder kruiden naar smaak met bijvoorbeeld korianderzaadjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit naanbrood met entrecote en koriander recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven