Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosterdgehaktballetjes in yoghurt-nootmuskaatsaus recept
Mosterdgehaktballetjes in yoghurt-nootmuskaatsaus recept

Mosterdgehaktballetjes in yoghurt-nootmuskaatsaus


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verkruimel de beschuiten. Meng het gehakt met ei, beschuit, mosterd, zout en peper en vorm er balletjes van. Roer in een kom de yoghurt met de maizena. Verhit de olie en bak de balletjes in ongeveer 3 min. rondom bruin. Schep ze uit de pan. Pel de knoflook en pers de teentjes uit boven het achtergebleven bakvet en fruit het zachtjes. Voeg het yoghurtmengsel toe en verwarm al roerend. Schep de gehaktballetjes door de saus en warm alles goed door. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met tuinkers en nootmuskaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mosterdgehaktballetjes in yoghurt-nootmuskaatsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven