Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosterd hamlampjes recept
Mosterd hamlampjes recept

Mosterd hamlampjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Pel de uien en snipper deze. Pel de teentjes knoflook en laat de zilveruitjes goed uitlekken. Verhit de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg ui, geperste knoflook, mosterd, rozemarijn en zilveruitjes toe en roer goed door. Giet de wijn of sherry met de bouillon er bij en stoof het gerecht met het deksel op de pan 30 minuten. Roer de room en de rozijnen er door en maak op smaak met peper en zout. Lekker met roer gebakken witte kool of spitskool en aardappelpuree of pasta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mosterd hamlampjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven